Detailhandel & Recreatie

Morgenwerk levert winkelpersoneel, caissières en magazijnmedewerkers en of vakkenvullers voor de detailhandel. In de Vrijetijd-sector helpen wij bedrijven zoals pretparken, bioscopen, dierentuinen, bowlingbanen, sportscholen. Je kan het zo gek niet bedenken, maar ook begeleiders op Kartbanen en Painballcentra. Hostessen voor beurzen, congressen en symposia.

Morgenwerk heeft maar een doel op dit gebied; De juiste persoon op de juiste plek met lol in zijn/haar werk. Daar worden wij niet alleen gelukkig van, maar ook de jullie als klant en de jullie klant. 

Dagelijks zijn onze recruiters op zoek naar kandidaten die willen werken in de detailhandel. Mensen die het leuk vinden om voor een merk of een label te werken. Zich te identificeren met hetgeen ze willen verkopen. En de klant centraal kan stellen. Niet alleen om dat zij dat zelf leuk vinden, maar omdat ze onderdeel zijn van een Team… een belangrijke schakel in het geheel. Of dat nu op maandagochtend, koopavond of ieder ander moment van de week is, hart voor de zaak!

Bel ons op 088-1187000

Wil je zien welke kandidaten wij aan jou kunnen voorstellen, klaar ons dat dan weten aan de hand en klik hier!

Zoek je personeel met andere kwaliteiten?

Klantcontact & Webcare

Sales

Logistiek & Productie

Administratie & Receptie

Horeca & Hospitality