Horeca & Hospitality

Heb je hulp nodig, omdat je het zelf momenteel niet “dicht”-gelopen krijgt? Is het voor tijdelijk of juist voor vast? Zoek jij de broodnodige flexibilteit? Morgenwerk helpt jou graag. Vandaag kunnen wij nog helpen met werven en selecteren van de juiste “helpende” handen.

Catering ook?!

Ja, dat lees je goed, Catering valt bij Morgenwerk onder de Hospitality tak. Door het hele land levert beschikken wij over studenten of werkzoekenden die kunnen helpen in de keuken, de “shop-in-shop”, de bedrijfskantine, maar in de Hotelbranche beschikken wij over receptionisten tot aan kamerhulp.

Kan ik u er nog één inschenken?

De kandidaten van Morgenwerk doen overal ervaring op en leren niet alleen te vragen, maar je te zorgen! Kennis opdoen van de kaart, vragen naar waar de klant behoefte aan heeft of en een jas aannemen bij binnenkomst, is een tweede natuur. De kandidaten die Morgenwerk aan jou voorstelt, voldoen aan de gestelde verwachtingen… dat mag je van ons verwachten. Commercieel gedreven, met oog voor de zaak.

Slagvaardig!

Slagvaardig is onze tweede natuur. Als het moet zetten we een tandje bij, rijden we een paar kilometer om, of gaan we zelf een paar uur langer door! Wij weten als geen ander dat horeca werk, maar ook catering werk wel eens anders kan lopen, als van te voren wordt verwacht. Onze medewerkers gaan daar slagvaardig mee om. Dat help, daar kan je op aan.

Zoek je personeel met andere kwaliteiten

Klantcontact & Webcare

Administratie & Receptie

Sales

Logistiek & Productie

Detailhandel & Recreatie

Of bel ons op 088-1187000