Logistiek & Productie

Wat is het toch mooi om te zien dat Nederland zo’n waanzinnig productief land is en dat wij trots mogen zijn op onze logistieke kwaliteiten binnen de wereldhandel. Daar is altijd gemotiveerd personeel bij nodig om die motor gaande te houden.

Handjes uit de mouwen, daar komen we ons bed voor uit!

De parttime en fulltime medewerkers van Morgenwerk gaan verder dan je normaal zou verwachten. Wij screenen op voorhand op doorzettingsvermogen, team-spirit en resultaatgerichtheid. Maar ook oplossingsgerichtheid kan soms meespelen, als het gaat om “zaken” te realiseren. Het gaat veelal om de gezonde dosis arbeidsvitaminen, die van de medewerker af moet stralen… Het gaat om de handjes uit de mouwen… en daar komen wij en zij graag hun bed voor uit.

Studenten & Ervaren Jaren

Het leuke bij Morgenwerk is dat wij er zijn voor iedereen, van jong tot oud. Het enthousiasme wat je ziet bij iemand die voldoening vind in zijn of haar werk, dat is voor de kroon op ons werk. Ervoor zorgen dat een student de bijbaan krijgt, die bij hem past in bijvoorbeeld een magazijn, óf als een chauffeur weer in een Truck mag stappen na 20 jaar iets anders te hebben gedaan, dat is waar Morgenwerk blij van wordt. Jou helpen aan een glimlach, die met lol zijn of haar werk komt doen. Of het nu één of veel meer medewerkers moeten zijn, wij gaan de uitdaging graag aan! En je zal versteld staan!

Zoek je personeel met andere kwaliteiten?

Detailhandel & Recreatie

Klantcontact & Webcare

Sales

Administratie & Receptie

Horeca & Hospitality

Bel ons: 088-1187000