Sales

Verkopers, verkopers, verkopers zijn maar niet te vinden! En ja dat klopt, het is een vak apart om de juiste verkoper te vinden die past binnen het palet van eisen en wensen van jouw bedrijf. Sales is iets dat moet je leuk vinden! Ben je een hunter of een farmer, of ben je een kip of juist het varkentje? Allerlei typeringen zijn er voor te bedenken, maar het lukt Morgenwerk heel goed om die goeie kandidaten te vinden en te enthousiasmeren.

Schot in de roos

Bij Morgenwerk zoeken we met precisie naar de juiste medewerker voor jouw bedrijf. Wij stellen liever twee tot drie hele goede kandidaten voor, dan dat we jouw tijd verdoen met 5 tot 6 verschillende kandidaten voorstellen. Wij houden het visier gericht op het doel: De Match. In 83% van de sollicitatiegesprekken, die we inplannen bij onze opdrachtgevers, zitten we “Spot-on”!

Kritiek is altijd welkom, dat zijn kansen

Wij proberen altijd in contact te staan met kandidaat en jou als klant. Wij vragen daarbij juist naar wat jullie bevindingen zijn. Die bevindingen nemen we zeer serieus. Zo analyseren wij direct waar er aanpassingen dienen plaats te vinden. Hoe, wat, waar, wanneer! Om zodoende gezamenlijk te kunnen werken aan een nog beter eindresultaat. Wij werken met mensen, en dat is altijd leuk en uitdagend. Dat doen wij heel graag… en ook voor jou.

Zoek je personeel met andere kwaliteiten?

Detailhandel & Recreatie

Klantcontact & Webcare

Logistiek & Productie

Administratie & Receptie

Horeca & Hospitality

Bel ons: 088-1187000