Wat is Morgenwerk

In Bilthoven werken we met een hecht team van professionals, elke dag met veel passie en plezier, aan het creëren van blije werkzoekenden en tevreden opdrachtgevers.

Wij zijn een modern, gedigitaliseerd en gecertificeerd arbeidsbemiddelingsbedrijf, gespecialiseerd in werving & selectie, detacheren en uitzenden. Bij Morgenwerk staat efficiënt en doeltreffend werken centraal. Ons doel is om vacatures in te vullen met de beste kandidaten die er in de markt te vinden zijn.

Wij bewegen ons in diverse branches en functiegebieden. Ten denken valt aan logistiek, magazijn, productie, zorg, horeca, hospitality, administratief, klantcontact, secretariaat, receptie, (inside) sales, webcare, office management, marketing en verkoop medewerkers. Zowel studenten, starters, jonge professionals, mediors en medewerkers met ruim aantal jaren ervaring.

Tot op heden zijn wij uniek in ons aanbod van kandidaten. Kandidaten die zich bij ons hebben ingeschreven, zijn voor het merendeel met profiel vindbaar op ons platform, inclusief CV. Door het aanmaken van een Account, kan je toegang krijgen tot de vele tienduizenden ingeschreven kandidaatsprofielen.

Klik hier om contact op te nemen