Wat is Morgenwerk

In ons industriële pand in Bilthoven werken we met een hecht team van professionals elke dag met veel passie en plezier aan het creëren van blije werkzoekenden en tevreden opdrachtgevers.

Wij werken vanuit ons kantoor met de modernste technieken en staat continu in contact met onze kandidaten/uitzendkrachten en opdrachtgevers. Wij zijn een online, gedigitaliseerd en gecertificeerd uitzendbureau, dat zich bezighoudt met werving & selectie, payrolling en uitzenden. “Online” en “gedigitaliseerd” betekent in dit geval, dat wij als uitzendbureau weinig te maken hebben met administratieve “rompslomp”. Dit geldt zowel voor de uitzendkrachten en opdrachtgevers. Bij ons staat efficiënt en doeltreffend werken centraal, dit draagt bij aan een snelle invulling van vacatures met de beste kandidaten die er in de markt te vinden zijn.

Wij bewegen ons in diverse branches en functiegebieden. Ten denken valt aan logistiek, magazijn, productie, zorg, horeca, hospitality, administratief, klantcontact, secretariaat, receptie, inside sales, webcare, office management, marketing en verkoop medewerkers. Zowel studenten, starters, jonge professionals, mediors en medewerkers met ruim aantal jaren ervaring.

Tot op heden zijn wij uniek in ons aanbod van uitzendkrachten. Onze uitzendkrachten die zich bij ons hebben ingeschreven, zijn voor merendeel vindbaar bij ons. Zeg maar een soort LinkedIn van de uitzendbranche!

 

Klik hier om contact op te nemen