Binnen 2 dagen had ik werk via Morgenwerk (jouw uitzendbureau)!

Ik ben Lotte, de nieuwe Junior Office Manager van Morgenwerk. Ik was aan het “googlen” omdat ik op zoek was naar werk. Ik kom al snel bij Morgenwerk terecht, ik schrijf me in en ik werd direct benaderd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek! Super leuk, ik werd helemaal blij van hun enthousiasme! Al binnen 2 dagen hadden ze werk voor me gevonden en ik ging aan de slag als uitzendkracht. Na het werken hebben we intensief contact gehouden (het klikte) en er werd mij uiteindelijk een fulltime baan aangeboden bij Morgenwerk als Junior Office Manager, hoe cool!
Ik ben afgestudeerd aan de Event Academie in Utrecht en heb in mijn tweede jaar een aanvullende studie gevolgd “ondernemerschap”. Ik woon in een gezellig huis in Utrecht, met twee huisgenoten waarvan eentje altijd voor mij kookt (ik ben niet van het koken, wel van lekker eten;-). Ik heb jaren lang gehockeyd bij SCHC in Bilthoven maar ben de laatste tijd vooral in de sportschool te vinden. Ik heb nu al zin om dat wat ik tot nu toe heb geleerd toe te kunnen passen binnen Morgenwerk! Hopelijk tot snel aan de telefoon, chat, whatsapp of mail!
Groeten van Lotte