Dit is Tisja, de nieuwe intercedente van Morgenwerk!

Een aantal weken geleden stond ik praktisch elke avond nog in de kroeg. Niet om bier te drinken, maar vooral om bier te tappen. Hoewel ik een bekwaam biertapper was geworden, wilde ik graag wat anders nu ik mijn master forensische psychologie had behaald. Iets anders zoeken en vinden bleek echter dusdanig lastig te zijn, dat ik er niet vrolijk van werd. Omdat ik wel heel vrolijk word van op vakantie gaan besloot ik mijn spaargeld, iets te hard, uit te geven in Berlijn. Ik kwam terug met een zo goed als onbruikbare pinpas, zonder vooruitzicht op een andere baan. Door een gelukkige google actie, kwam ik per toeval terecht bij Morgenwerk. Met het idee om op de korte termijn mijn pinpas wederom bruikbaar te maken, en in de hoop om uiteindelijk een serieuze fulltime baan te vinden, schreef ik me in. Tegen mijn verwachting in vond ik die baan snel; bij Morgenwerk zelf! Tegenwoordig ben ik dus niet alleen maar een amateur-dichter en een fervent fan van slechte boeken; Nu ben ik ook de nieuwe intercedente van Morgenwerk! Ik kijk er ontzettend naar uit om het zoeken van werk(nemers) voor anderen makkelijker en leuker te maken dan het voor mij eerst was, voor ik Morgenwerk kende.

Hopelijk tot snel!

Tisja