Even voorstellen: Jacqueline, online marketeer

Hoi, even voorstellen! Ik ben Jacqueline, onlangs begonnen als Online Marketeer bij Morgenwerk. De groei van een bedrijf gaat gepaard met uitbreiding van het personeel, zo ben ik na 4 jaar gewerkt te hebben voor Morgenwerk als uitzendkracht, vooral in de horeca, nu begonnen bij Morgenwerk zelf. Wie had dat ooit gedacht, toen ik aan het begin van m’n studie een snowboard won door een Facebook-actie van Morgenwerk? Ik niet in ieder geval.

Van studeren tot reizen tot een echte baan

Ik had het ook niet gedacht toen ik Morgenwerk vorige maand belde om te vragen of ze nog werk voor me hadden. Ik ben net terug van een reis van drie maanden door Zuid-Amerika, nadat ik in augustus m’n bachelor International Communication & Media heb gehaald. In september begin ik aan m’n master Interculturele Communicatie en tot die tijd wil ik graag terugverdienen wat ik in Zuid-Amerika heb uitgegeven. Bij Morgenwerk zochten ze een online marketeer en voor mij werd het tijd om alle kennis die ik de afgelopen vier jaar heb opgedaan een keer in praktijk te gaan brengen. Tijd voor het echte leven!

Online Marketing bij Morgenwerk

Aangezien Morgenwerk 100% online is, kan ik alles wat ik tijdens mijn specialisatie marketing geleerd heb in praktijk gaan brengen. De afgelopen 4 jaar heb ik Morgenwerk leren kennen als een persoonlijk bedrijf en dat is juist wat mij aanspreekt. Marketing is commercieel, maar zolang je interesse toont in de mensen om je heen, zoals collega’s, opdrachtgevers en uitzendkrachten, blijft het persoonlijk. Dat is waar wij bij Morgenwerk voor staan. Social media: eerst mocht het niet op school en later op het hoger onderwijs was het soms een (on)welkome afleiding (wat me uiteindelijk wel een vette baan én een snowboard heeft opgeleverd!), nu is het mijn werk. De posts en nieuwsbrieven die je komende tijd gaat zien, zullen voornamelijk van mij komen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en ik hoop jullie snel te spreken via een van onze social media kanalen!

Groetjes,

Jacqueline