Josanne – Hopelijk tot Morgenwerk!

Josanne

Zo’n 28 jaar geleden opende ik voor het eerst mijn ogen en die ogen riepen in de eerste minuut: “Waar valt er iets te beleven, wat is er te leren, hoe werkt de hele wereld om mij heen?” Ik ben nieuwsgierig geboren, in de letterlijke betekenis van het woord en dat is dan ook de leidraad in mijn leven.

Ik heb in uiteenlopende branches gewerkt (van kleur- en interieuradviseur tot leidinggevende functies binnen de horeca). Enthousiast en onderzoekend heb ik ontdekt waar mijn passie ligt. Het dagelijkse contact met mensen, de drang om in iedere situatie oplossingsgericht te werk te gaan en iedere dag weer een nieuwe uitdaging aan te gaan is mijn absolute drive!

Dit kan ik mooi toepassen in mijn nieuwe baan als intercedente bij Morgenwerk. Ik ben ontzettend blij met de kans die ik gekregen heb en ik zal mij dan ook, net zoals in mijn gehele leven, nieuwsgierig, oplossingsgericht, onderzoekend en enthousiast inzetten om samen met mijn collega’s van Morgenwerk een nog groter succes te maken.

Hopelijk tot snel, bij Morgenwerk!

Groet,

Josanne