Ik ben Kaylie, de nieuwe e-Recruiter / intercedente!

e-Recruiter

Na het afronden van mijn scriptie ben ik sinds kort klaar met mijn studie Event Management aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Een leuke, leerzame en gezellige studie. Het gevolg van afstuderen hield in, dat ik ineens veel tijd over had en al gauw merkte dat ik enige uitdaging miste in mijn leven. Mijn portemonnee miste een beetje (boel) inhoud en mijn huisgenoten zagen ook in dat ik aan iets nieuws toe was.

Mijn aandacht werd gevestigd op een vacature bij Morgenwerk! “Zou de functie van Intercedente/E-recruiter wellicht bij mij passen?” Ja, dacht ik! Dus solliciteerde ik op de functie, waarbij er een aantal facetten waren, die goed aansloten bij mijn persoonlijke verwachtingen (bekijk de vacature maar eens). Er is namelijk veel ruimte voor zelfontwikkeling. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast is het een klein bedrijf, met veel persoonlijk contact. Na een paar intensieve gesprekken en tests, was het Morgenwerk-team ook van mij overtuigd. Sinds 6 juni ben ik vol enthousiasme aan de slag gegaan bij Morgenwerk. Tot nu toe leer ik iedere dag iets nieuws.

Ik woon in Amsterdam, en hou van alle gezellige plekjes die daar te vinden zijn. De rest van mijn tijd vul ik in met het beoefenen van de paardensport. Het grootste deel van mijn tijd ga ik nu besteden bij Morgenwerk en ik heb er onwijs veel zin in. Het vinden van leuke uitzendkrachten en het matchen van mensen aan één van de vele vacatures is een geweldige uitdaging! Je maakt tenslotte iedereen blij als het lukt! Wie weet maak ik jou ook wel blij binnenkort… Met je droombaan (zoals de mijne) of met je nieuwe collega die ik voor je heb weten te vinden.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Kaylie