In Memoriam – Linda Pulleman onze stagiair – zij schreef het volgende…

Linda

[Geschokt door het in-en-in trieste nieuws dat ons gisteren bereikte, missen wij Linda in haar gehele aanwezigheid! Linda had deze Blog klaar staan om online te zetten… wij drukken hierbij nog even voor haar (zonder tekstuele aanpassingen) op de knop “publish”. Wat verschrikkelijk jammer dat onze wegen zo bruut uiteen zijn gespat! Lieve Linda, we hopen dat je de rust, die je zocht, gevonden hebt. Dikke KUS van ons allemaal.]

Ik ben Linda, 20 jaar en ik loop stage bij Morgenwerk. Ik heb eerst International Business and Management Studies gestudeerd en ben met mijn propedeuse overgestapt naar de studie Economics & Business aan de Universiteit van Amsterdam, richting Finance & Organisation. Ik word heel gelukkig van cijfertjes en van financiële dingen, maar wil me graag breder oriënteren en ook de meer commerciële kant onderzoeken.

Omdat ik graag praktijkervaring op wil doen en ik dat stukje enigszins mis binnen mijn studie, heb ik besloten om een stage te lopen. Mijn doel was om een bedrijf te vinden waar ik echt iets kan leren en toe kan voegen. Ik heb eerder al eens via Morgenwerk gewerkt en had zo’n leuke klik dat ik hier wel terecht kon.

Ik word er ontzettend blij van om mensen te kunnen helpen en ben dan ook helemaal gelukkig als er een goede match is tussen de uitzendkracht en opdrachtgever. Bij Morgenwerk is geen enkele dag hetzelfde en deze afwisseling is juist wat het zo leuk maakt. Het leuke vind ik dat we echt een groeiend bedrijf zijn waar ik ontzettend veel kan leren van mijn collega’s. Ik voel me  gewaardeerd en wordt zeker niet behandeld als een ‘simpele’ stagiair.

Alle mensen die via ons in de horeca werken kennen mij wellicht, ik ben momenteel namelijk captain van de horecaplanning! Ik zorg er met veel plezier voor dat alle diensten worden ingevuld en dat onze toppers uit de horecapoule leuke diensten kunnen draaien.

Nog even wat info over mezelf, ik woon sinds een aantal jaar in Utrecht en heb het daar ontzettend naar mijn zin. Ik vind het leuk om te sporten en om lekker in de zon op een terrasje te zitten met vriendinnen. Ik heb helemaal niks met de winter en kan dus niet wachten totdat de temperatuur weer wat stijgt! Mocht je meer van me willen weten kan je me natuurlijk altijd contacten!

Ik blijf hier nog tot Februari, dus als je horecawerk doet via Morgenwerk dan heb je voorlopig nog met mij te maken! Mocht je geïnteresseerd zijn in leuke horeca-jobs, dan spreek ik je graag!