Intakegesprek met Morgenwerk nuttig?

Je zoekt een baan, je hebt een Morgenwerk-profiel en wat nu? Naast dat je zelf kunt solliciteren via onze website, vergroot jij je kans op het vinden van een baan als je een intakegesprek hebt gevoerd met één van onze medewerkers. Dagelijks voeren wij intakegesprekken met onze uitzendkrachten, omdat we een online uitzendbureau zijn, vinden wij het des te belangrijker dat we elkaar ook ontmoeten, om zo het contact wat persoonlijker te maken. Maar ook om een beter beeld van jou te krijgen, want dan kunnen wij jou nog sneller helpen aan een baan.

De ontmoeting kan wat ons betreft dezelfde dag nog plaats vinden, ongeacht waar je woont. Want je raadt het waarschijnlijk al, de intakegesprekken gaan bij ons online via Skype. Na het intakegesprek gaan wij jou proactief, aan de hand van jouw profiel, voorstellen bij diverse bedrijven. Net zo lang totdat wij een baan voor jou hebben gevonden!

Een intakegesprek duurt gemiddeld 10-20 minuten. We maken in het gesprek kort kennis met elkaar. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jouw eventuele werkervaringen, waar jij jezelf het liefst ziet werken, wat jouw sterke & zwakke punten zijn etcetera. In dit gesprek is het ook mogelijk om vragen aan ons te stellen. Je kunt je voor dit gesprek voorbereiden, zoals je ook zou doen voor een sollicitatiegesprek bij een bedrijf waar je wilt werken. Bij een intakegesprek met Morgenwerk is het handig om van tevoren te controleren of je al een Skype-account hebt en een rustige ruimte uit te zoeken, zodat we elkaar goed kunnen verstaan. Zorg altijd dat het meeste licht van voren komt. Als het licht van achteren komt, zien wij jou namelijk niet.

Heb je nog geen intakegesprek met ons gehad, plan dan gerust een gesprek met ons in. Stuur een e-mail naar info@morgenwerk.nl en wij doen ons uiterste best om jou aan een baan te helpen!