Klappen van welbekende zweep!

Ruim 20 jaar geleden begon mijn loopbaan in de uitzendbranche en leerde ik de klappen van de zweep kennen. Mijn “commercieel management”​ loopbaan die daarop volgde, stond altijd in het teken van mens en werk. Sinds 5 jaar weet ik ook hoe het is om als zelfstandig ondernemer in de markt te staan. Nu, met mijn rugzak vol, ben ik met trots gestart aan de uitdaging om samen met mijn collega’s een nog groter succes van Morgenwerk te maken. Back to my roots dus…

Ik ben onder de indruk van het grote aantal profielen dat zich inmiddels heeft ingeschreven bij Morgenwerk. Ik kijk op van zowel de kwaliteit als de diversiteit van deze mensen. Iedere dag weer, schrijven nieuwe kandidaten zich online bij ons in. Het mooie van het concept van Morgenwerk is dat we niemand uitzenden of voorstellen, voordat we eerst persoonlijk kennis gemaakt hebben via beeldbellen. Middels beeldbellen brengen we efficiënt de persoonlijke contacten tot stand, ongeacht waar de uitzendkracht zich op dat moment bevindt. Zo hebben we soms op dezelfde dag een kandidaat uit Groningen op het scherm om even daarna over te schakelen naar Rotterdam. We merken aan de uitzendkrachten dat ze het bijzonder prettig vinden om het gesprek te voeren vanuit hun eigen vertrouwde omgeving, dat ze niet hoeven te reizen en dat we hierdoor ook snel kunnen schakelen.

Wil je als opdrachtgever of als uitzendkracht rechtstreeks (dus zonder onze tussenkomst) met elkaar afspraken maken, dan ondersteunt de site dit hele proces van A tot Z. Van matching, het contracteren tot aan uitbetaling en facturering: alles kan online (dus papierloos)!

De positieve feedback van onze opdrachtgevers is, naast het persoonlijke contact, de snelheid! Iedere vacature of job weten wij pijlsnel en gericht onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Ons online recruitment-team bestaat uit marketingprofessionals en recruiters met jarenlange werkervaring. De combinatie van professionals, de juiste inzet van social media, wervingstools, marketing, communicatie en onze eigen Morgenwerk-applicatie is goud waard!

Morgenwerk heeft een prachtige trackrecord binnen de horecabranche. Daarnaast focussen we ons ook op andere vakgebieden: we bemiddelen voor jobs binnen productie en logistiek, klant contact centers en webcare/data-entry omgeving. Ook hebben we de afgelopen maanden een paar mooie successen geboekt met de werving & selectie voor administratieve en secretariële functies.

Mijn ambitie is om onze relaties te laten ervaren dat Morgenwerk 100% klanttevredenheid nastreeft. Door goed in contact te staan met jou als klant en precies te weten wie jij voor je vacature (tijdelijk of vast) zoekt, kan ik aansturen op ‘de perfecte match’! Ik ben met mijn kennismakingsronde begonnen bij bestaande relaties van Morgenwerk, maar ook bij goede en oude bekenden uit mijn eigen netwerk. Mijn doel is om alle relaties goed in beeld te hebben, zodat wanneer er ‘morgen’ een behoefte aanwezig is, wij ook zeer snel van dienst kunnen zijn… in deze tijd wordt er eigenlijk ook niets anders van samenwerkingspartners verwacht.

Tot snel!