Arbochecklist Afvalbewerking

Arbochecklist Afvalbewerking Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor het werk in de afvalbewerking.


Arbochecklist Magazijn

Arbochecklist Magazijn Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor het werk in het magazijn.


Arbochecklist afvalinzameling

Arbochecklist afvalinzameling Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor de afvalinzameling.


Arbochecklist Goederenvervoer

Arbochecklist Goederenvervoer Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor goederenvervoer.


Arbochecklist Land- en tuinbouw

Arbochecklist Land- en tuinbouw Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor land- en tuinbouw.


Arbochecklist Horeca

Arbochecklist Horeca Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor werk in de horeca.


Arbochecklist Metaal

Arbochecklist Metaal Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor werk in de metaalindustrie.


Arbochecklist Personenvervoer

Arbochecklist Personenvervoer Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor personenvervoer.


Arbochecklist Schoonmaak

Arbochecklist Schoonmaak Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor schoonmaak werkzaamheden.


Arbochecklist Bouw

Arbochecklist Bouw Met welke arbeidsrisico’s krijgt een uitzendkracht te maken en hoe moet hij daarmee omgaan? Dat moet duidelijk zijn voordat de uitzendkracht aan de slag gaat. Stichting Arbo Flexbranche (STAF) heeft hiervoor een reeks handige arbochecklists gemaakt. Hierbij de checklist voor de bouw.