Mij krijg je aan de lijn bij Morgenwerk!

Ik ben Selina, ben 21 jaar en woon in Bilthoven. Ideaal natuurlijk, aangezien het hoofdkantoor van Morgenwerk dus echt bij mij om de hoek is!

Studie Hogeschool Utrecht

Na het afronden mijn Opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan Hogeschool Utrecht, wilde ik graag aan het werk! Maar ja, wat voor werk wilde ik dan precies gaan doen? Het is namelijk een ontzettend brede opleiding. Dus een vacature met daarop CMV’er gezocht, kom je niet snel tegen.

Intercedente Morgenwerk

Er kwam een baan bij een BSO op mijn pad. Hier kon ik vrijwel meteen aan de slag. Na een tijdje merkte ik toch dat ik daar niet de uitdaging vond die ik zocht. Alleen welke uitdaging zocht ik dan wel? Via via kwam ik bij Morgenwerk terecht. Eigenlijk was ik er meteen van overtuigd dat Morgenwerk wel eens het bedrijf kon zijn waar ik de uitdaging kon vinden die ik zocht. Ik twijfelde geen moment en solliciteerde meteen. En hier zit ik dan, als de nieuwe intercedente van Morgenwerk!

Ik kan niet wachten om je aan een mooie, bijzondere of unieke (bij)baan of werknemer te helpen.

Dus ben je opzoek? Laat het ons weten!

Hopelijk tot snel!

Selina