Mijn zoektocht naar een nieuwe baan!

Sinds enkele jaren ben ik actief op LinkedIn en voor de eerste keer ging ik hier op zoek naar een nieuwe job. Ik plaatste een oproep in mijn profiel: “Wie heeft voor mij de gouden tip?”. Zo werd ik op een dag gebeld door Pauline van Morgenwerk, met de boodschap: “Hoi Richard, ik denk dat ik de gouden tip voor je heb”…

De werkwijze van Morgenwerk is anders dan andere bureaus. Door de jaren heen ben ik diverse keren benaderd door verschillende bureaus, vaak allemaal via dezelfde “snelle” benadering. Destijds was ik niet op zoek en nu wel dus wellicht heb ik het anders ervaren. Het contact met Pauline verliep prettig maar vooral heel vrolijk waardoor ik me heel snel op mijn gemak voelde. Na een korte toelichting op de vacature vanuit haar, wekte dit mijn interesse. We planden al snel een intakegesprek via FaceTime. Dit was voor mij de eerste keer om via beeldbellen elkaar te ontmoeten en de vacature te bespreken. Toch het “persoonlijke” contact maar dan in je eigen vertrouwde omgeving. Bijzonder prettig, handig en efficiënt!

Aan het einde van ons gesprek, kreeg ik direct van Pauline te horen, dat ze mijn cv ging voorleggen aan de opdrachtgever. Ze wist zeker, dat dit een goede klik zou zijn!

Niets was minder waar, binnen twee dagen werd ik gebeld door haar, ik was uitgenodigd voor een gesprek en binnen een week was alles geregeld. Ik werd aangenomen als “horeca account manager zuid-nederland”. Ondertussen zit ik alweer 7 maanden bij mijn nieuwe werkgever en bevalt de functie mij super, iets wat Pauline vanaf het begin al zei!

De aanpak van Morgenwerk is uitermate verfrissend zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen! Ik wil Morgenwerk en in het bijzonder Pauline, bedanken voor de persoonlijke en professionele aanpak. Ik kan Morgenwerk, dan ook bij iedereen van harte aanraden.

Groeten,
Richard van Beers
Nu op mijn plek bij Didix