Morgenwerk is Zilver-Sponsor van SCHC

Sinds 2014 zijn wij trotse sponsor van SCHC (Stichtse Cricket- en Hockey Club) in Bilthoven!

SCHC behoort tot een van de grootste hockeyclubs van Nederland. De club is al meer dan 100 jaar oud en een echte familieclub. De velden en het clubhuis liggen in een prachtige bosrijke omgeving in Bilthoven. Het is elke keer echt een feest om hier te zijn. De club heeft inmiddels meer dan 2.300 leden en beschikt over een hoog ambitieus gehalte. De ambitie is hockeyen op een zo hoog mogelijk niveau. Dit zie je onder andere terug in de vele (internationale) topspelers die de club aantrekt. Dames 1 en Heren 1 hebben regelmatig in de Play Offs gestaan voor het landskampioenschap.

Morgenwerk sponsort SCHC voornamelijk om deze ambitie! Altijd als beste willen presteren en in de prijzen vallen.

Het is fantastisch om te zien hoeveel vrijwilligers werkelijk alles geven voor deze club. Er wordt een hoop energie en tijd in gestopt door vele vrienden, kennissen, familie en bedrijven. Allemaal toppers die hun hart bij deze club hebben liggen.

Afgelopen Paas-weekend sponsorden wij ook volop de EHCCC Women 2015 (Euro Hockey Club Champions Cup). Met onze zonnige Morgenwerk-kleur hebben wij heel hard Dames 1 aangemoedigd. En met succes, want SCHC is Europees kampioen geworden!