“Morgenwerk regelde voor mij een topbaan”!

Morgenwerk heeft mij aan een leuke parttime baan geholpen bij ContactCare. De mensen bij Morgenwerk zijn open, laagdrempelig en accuraat. Als je als uitzendkracht belt weten ze wie je bent, luisteren goed en denken met je mee daar waar nodig. Ze gaan proactief op zoek naar werk voor de uitzendkrachten. Dat is iets wat ik bij geen enkel ander uitzendbureau heb ervaren. Toppers zijn het. Daarbij hebben ze ook nog gevoel voor humor.

Het kennismakingsgesprek ging via Skype. Dat was in mijn geval erg prettig, want anders had ik met mijn dochter van 4 maanden op de fiets moeten stappen. Het gesprek was, net als de samenwerking, erg prettig.

Ik raad iedereen in mijn familie- en vriendenkring aan met Morgenwerk contact op te nemen als zij een baan zoeken. Ik hoop het natuurlijk niet, maar mocht ik mijn huidige baan kwijt raken, ga ik zeker weer via Morgenwerk aan een baan komen.

Groeten,
Robin