Ik ben de nieuwe intercedente bij Morgenwerk.nl!

Hoi! Ik ben Selien, de nieuwe intercedente bij Morgenwerk. Na vijf jaar was ik afgelopen juli eindelijk klaar met mijn studie Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Wat een feest! “Nu ga ik aan het werk”, dacht ik toen. Tikkeltje naïef misschien. Na me suf te solliciteren – waar ik overal te weinig ervaring voor had of waar ze de vacature op een andere manier hadden ingevuld – besloot ik mijn blikveld te verruimen. Ik stuitte op de vacature ‘Carrieremonster gezocht – intercedente’ bij Morgenwerk en dacht: dit wil ik! Op deze manier kan ik mijn interviewskills, passie voor schrijven en mijn grootste hobby; mensen helpen, met elkaar combineren. Ik schreef een brief, werd twee keer uitgenodigd voor een gesprek en een week later kon ik beginnen.

Oorspronkelijk kom ik uit Hilversum en woon nu in Kortenhoef (voor als je je afvraagt waar dat is; dat is een klein dorpje op een steenworp afstand van Hilversum waar ze twee supermarkten, twee drogisterijen, twee kroegen en heel veel koeien en schapen hebben, maar no worries; dat vind ik dus leuk). Wat kan ik verder nog vertellen over mezelf? Ik ben 23 jaar, mijn hobby’s zijn schrijven en lezen (verrassend), sporten (kickboksen en hardlopen maar ik geniet ook van de topsport series kijken en chocola eten), lekker eten en drinken (niet het maken; wel het consumeren) en zoals ik net al zei: mensen helpen is mijn grootste hobby.

Ik heb er dan ook heel erg veel zin in om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe baan of juist het vinden van de perfecte kandidaat voor een openstaande vacature in jouw bedrijf. Let me know! Dan ga ik voor je aan de slag! Hopelijk tot Morgenwerk!

Groet, Selien


Eén reactie op “Ik ben de nieuwe intercedente bij Morgenwerk.nl!

Reacties zijn gesloten.