Nieuwe release: Leuker kunnen wij het wél maken… én beter

Bij Morgenwerk doen we ons uiterste best om ons product steeds een stukje beter te maken. Dit doen we onder het mom van “met veel kleine stappen zetten we uiteindelijk grote stappen”. Zo staat sinds vrijdag een nieuwe “release” live, die een aantal kleine bugs oplost en nieuwe features brengt. Hierbij een overzicht met wat er is verbeterd…

  • Het omzetten van de rekeningnummers naar volledige IBAN nummers is verleden tijd. Zo ook bij Morgenwerk. Waarom? Het IBAN nummer heeft een controle getal. Dit controle getal wordt gebruikt om te controleren of het ingevulde rekeningnummer klopt in combinatie met de bank en land code. Als we IBAN nummers blijven berekenen (wat op zich al voor fouten kan zorgen), heeft dit controle getal geen zin. Daarom vragen we je nu om je IBAN zelf in te vullen. Als je een correct IBAN nummer invult, dan zoeken wij het bijbehorende BIC nummer voor je op en vullen het voor je in.
    Weet je je IBAN niet (meer)? Tip: kijk even op je pin pas.
  • We hebben gemerkt dat er soms problemen optreden bij het invullen danwel aanmaken van een urenstaat. Hierin hebben we een aantal bugs geplet om het invullen (danwel aanmaken) zonder problemen te laten verlopen. Mocht je alsnog tegen problemen aanlopen, laat het ons weten zodat we het “euvel” direct kunnen verhelpen.
  • Bij Morgenwerk proberen we met de tijd mee te gaan. Zo ook het gebruik van de Morgenwerk applicatie op de iSmartphone. Om dit voor elkaar te krijgen maken we de pagina’s “Responsive“. Dit betekent dat de pagina zichzelf kan aanpassen naar de grootte van het scherm. Of je de pagina bekijkt op een tablet, smartphone of in de bioscoop, het maakt allemaal niet uit; de elementen op de pagina passen zichzelf automatisch aan. De inlogpagina en uitzendkracht inschrijfpagina’s waren al Responsive, de uitzendkracht profiel pagina is nu ook goed te bekijken op een mobiel.
  • Als je in het verleden een account aan maakte bij Morgenwerk kon je al inloggen voordat je je e-mail adres had bevestigt. We merkten dat er inschrijvingen plaatsvonden zonder dat er een geldig e-mail adres was opgegeven. Erg jammer want we hadden die mensen graag verblijdt met een nieuwe baan. Speciaal voor die mensen hebben we de applicatie aangepast zodat je eerst je e-mail adres moet bevestigen voordat je kan inloggen. Dat vonden we wel zo makkelijk.
  • Wil je je als uitzendkracht tijdelijk of permanent uitschrijven, dat kun vanaf nu. Geef de datum op wanneer je account weer geactiveerd moet worden en je bent klaar. Je kan je ook permanent uitschrijven. Let op, wij zijn volgens de wet wel verplicht gegevens van je te bewaren als je daadwerkelijk via ons uitgezonden bent geweest. Die gegevens zullen dus behouden blijven, maar jouw profiel is wel verwijderd van de site en je bent ook niet meer vindbaar.
  • Op de achtergrond zijn er natuurlijk ook een hoop veranderingen doorgevoerd waar we je niet mee willen vermoeien; deze veranderingen zijn vooral interessant voor het personeel van Morgenwerk. Met deze veranderingen hopen we dat we je zometeen makkelijker en sneller aan een baan kunnen helpen. Stay tuned!

Vragen, opmerkingen, suggesties? Laat het ons weten!
Onze development afdeling is benieuwd waarmee we je verder kunnen helpen.