Nu al de omzet van vorig jaar gepasseerd…

Met de uitzendbranche gaat het momenteel, in het algemeen, erg goed. Links en rechts hoor je dat de “grote” jongens in de uitzendwereld een groei laten zien van 5-10%. Hetgeen natuurlijk, binnen de Nederlandsche economie, buitengewoon goed te noemen is.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Morgenwerk.nl onomwonden de David is, in vergelijking tot deze Uitzend-Goliath’s. Maar toch: in de maand mei van dit jaar passeerden wij de omzet van heel 2015 (en 2015 was +600% tov 2014). Daar zijn wij vanzelfsprekend trots op.

Die groei kunnen wij gelukkig realiseren, doordat onze relaties ons blijven vertrouwen en daar zijn we hen erkentelijk voor. De Morgenwerk medewerkers op kantoor verzetten bergen werk door het plaatsen van de juiste persoon op de juiste werkplek, maar de groei is vooral te danken aan die honderden geweldige medewerkers die Morgenwerk heeft mogen uitzenden naar onze inleners. Deze uitzendprofessionals zijn ons gezicht in het veld… zij verzetten al het werk en doen dat met ziel en zaligheid. Langs deze weg wil het Morgenwerk kantoorteam hen bedanken!!

Die groei willen we graag continueren… Dus mocht je onze hulp nodig hebben voor het vinden van de juiste baan of juiste collega… Let us know… Morgenwerk.nl, jouw uitzendbureau.