Onze nieuwe online marketing stagiair: Joris!

Online Marketing Stagiair

Door pure pech werd ik genoodzaakt om op korte termijn opnieuw opzoek te gaan naar een stageadres. Op de valreep was daar Morgenwerk. Ik zag een vacature staan voor een online marketing stage, precies waar ik naar opzoek was. Naam getrouw werd ik een dag na de verzending van mijn sollicitatiebrief meteen gebeld door Pauline, de Recruitment Manager van Morgenwerk. Ik werd meteen enthousiast door de opgeheven toon waarmee zij mij uitnodigde voor een gesprek over een eventuele afstudeerstage.

“Wij delen samen dezelfde visie: online marketing is de toekomst”

De week erop mocht ik langskomen op kantoor. Een tikkeltje zenuwachtig zocht ik naar de ingang van het pand. Na deze gevonden te hebben kwam ik erachter dat de zenuwen nergens voor nodig waren. Ik heb daar een goed gesprek gehad met Gaston van de Wetering: de man achter Morgenwerk. Na wat onderhandelingen met de Hogeschool Utrecht, kon ik de week erop aan de slag! Daarmee was ook meteen de boodschap van het bedrijf duidelijk: “Wij zetten jou aan het werk”. Op de eerste dag zijn Gaston en ik meteen begonnen met een brainstormsessie over de verschillende facetten van online marketing en waar de kansen liggen voor Morgenwerk. Wij delen samen dezelfde visie: online marketing is de toekomst.

Nu is er inmiddels een week verstreken en heb ik, na een warm onthaal te hebben gekregen, al veel stappen kunnen ondernemen met betrekking op de online marketing strategie van Morgenwerk. Het is nog in een vroeg stadium, maar ik weet nu al dat wij met zo’n gezellig en gedreven team veel voor elkaar kunnen boksen in de toekomst!

Groet,

Joris