Ontmoet Rixt, de nieuwe intercedente bij Morgenwerk!

Rixt
Hoi, ik ben Rixt. De nieuwe intercedente bij Morgenwerk!
Na keihard werken heb ik mijn universitaire studie (kunst & cultuurwetenschappen en communicatie & informatiewetenschappen) op zak.
Naast mijn studie heb ik jarenlang met veel plezier in de horeca gewerkt. Ik heb in verschillende zaken gewerkt en diverse functies vervuld. In de horecabranche werd duidelijk dat ik ontzettend veel plezier haal uit dagelijks contact met verschillende mensen. Spelenderwijs ben ik er in mijn leven achter gekomen dat ik het type “still going strong” ben in hectische en stressvolle situaties. Ik haal een kick uit het feit om alles tot een goed einde te brengen. Dit kwam mij ook goed van pas bij de verschillende evenementen die ik heb georganiseerd en dit gaat mij dan ook zeker helpen in deze nieuwe uitdaging bij Morgenwerk.
Want na al die jaren knallen is het tijd voor iets anders! Dus ben je op zoek naar een te gekke nieuwe baan of juist op zoek naar een passende, gedreven en betrokken medewerker of collega? Dan ga ik je daar bij helpen! Tot Morgenwerk!