Reviews

reviews

Morgenwerk nodigt alle uitzendkrachten en opdrachtgevers diverse keren uit om een beoordeling te schrijven over elkaar. Hierdoor houdt Morgenwerk vinger aan de pols en krijg je de mooiste reviews. Hieronder een selectie uit de vele honderden die ons bereiken. Daarnaast tref je hier ook een enkele review die terug te vinden is op onze Facebook pagina. Zelf een review over Morgenwerk plaatsen? Klik dan hier.

Via Morgenwerk een baan gevonden dat perfect bij mij past! Het sollicitatie proces verliep erg fijn en na twee weken kon ik al gelijk aan de slag. Morgenwerk besteedt veel energie en tijd in het vinden van een baan dat aan jouw wensen voldoet.

Alex
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 6 juni 2019

Morgenwerk zou ik iedereen aanraden, vooral wanneer je gisteren al had willen beginnen heeft Morgenwerk DE streep voor op andere bureau’s. Alles gaat online, het mail en telefonisch contact is top en zijn zeer begaan met hun personeel. Ik ben onlangs wederom bij hun gestart en ik was wederom direct aan het werk!!

Marianne
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 5 april 2019

Ik heb een aantal maanden via Morgenwerk gewerkt en dat als zeer prettig ervaren. Ze zoeken heel gericht naar een match tussen werknemer en werkgever en zijn persoonlijk en betrokken tijdens de sollicitatieprocedure. Na een sollicitatiegesprek bellen ze bijvoorbeeld hoe het is gegaan en ook om op het moment dat je bij een opdrachtgever van hun aan de slag gaat, blijven ze nauw contact houden en geïnteresseerd met eens in de zoveel tijd een belletje hoe het gaat. Al met al kan ik werken bij Morgenwerk iedereen aanraden! Je wordt er als uitzendkracht echt gehoord en gewaardeerd!

Thomas
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 18 februari 2019

Fijne en snelle begeleiding. Binnen 2 dagen kon ik aan de slag. Morgenwerk is zowel professioneel als persoonlijk betrokken. Pauline maakt het zoeken van werk een stuk gemoedelijker.

Mathilde
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 12 februari 2019

Vanaf het eerste begin was het contact met morgenwerk heel prettig. Ik hoor ze nog zeggen, nadat een opdrachtgever voor een andere, goede, kandidaat had gekozen: “maar nu gaan we voor jou ook een baan vinden” En dat hebben ze gedaan. Na 9 maanden op uitzendbasis voor hen gewerkt te hebben hebben ben ik vanaf vandaag overgenomen in een vaste aanstelling door de opdrachtgever. Een van de leuke dingen daarvan is dat ze bij Morgenwerk bijna net zo enthousiast zijn als ik en dat ze me op mijn laatste werkdag een attente mail stuurde. Dat is Morgenwerk: attent, betrokken en efficiënt. Ik ga ze best een beetje missen.

Noesjka
Review van uitzendkracht over Morgenwerk in december 2018

Een goed uitzendbureau die persoonlijke aandacht belangrijk vindt. Zo is snel de juiste match gevonden!

Elias
Review van uitzendkracht over Morgenwerk in december 2018

Super ervaring met Morgenwerk. Ik had met spoed een marketingcommunicatie kracht nodig. Dit was super snel geregeld. Zeer bekwaam en precies wat ik nodig had. Ik weet wie ik de volgende keer moet bellen!!

Jitte
Review van opdrachtgever over Morgenwerk in oktober 2018

Het leek een eenvoudige opdracht, maar wát was het een zoektocht om de juiste persoon te vinden. Pauline van Morgenwerk heeft dat ongelofelijk netjes gedaan en begeleid. Er werd goed naar mij en mijn wensen als ondernemer geluisterd maar ook de wensen van de potentiële kandidaat werden zorgvuldig besproken. Ben heel blij met Morgenwerk! En heb nu ook een veelbelovende werknemer erbij!

Miranda
Review van opdrachtgever over Morgenwerk op 29 augustus 2018

Het is een fijn bedrijf met aardige mensen!

Sjoerd
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 9 augustus 2018

Heel fijn bedrijf! Alle werknemers zijn op de hoogte van de stand van zaken en doen hun uiterste best om je te ondersteunen waar mogelijk. Ik had snel een baan en werd heel fijn begeleid in het traject. Iedereen is erg vriendelijk en dat zorgt ervoor dat je altijd het idee hebt ze te kunnen bellen met vragen.

Leanne
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 13 juli 2018

Prettig en goed.

Michiel
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 13 juni 2018

Dankzij het professionele bemiddelen van Morgenwerk, begin ik volgende week aan een nieuwe uitdaging. Tisja en haar collega’s hebben mij vanaf het begin tot het eind onwijs goed begeleid en hebben geholpen waar nodig was. Ik kan het bij iedereen aanraden, je bent daar niet zo maar een nummertje maar ze zijn er echt voor de persoon zelf. Dank jullie wel voor de goede service.

Robin
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 3 mei 2018

Erg leuke club mensen die echt hun best doen, en belangrijker, daar in slagen, om je te leren kennen. En dan lukt het dus ook om een passende baan voor je te vinden. Een jong bedrijf wat volop innoveert. En als er dan eens wat misgaat wordt dat snel en goed opgelost. Als vaste banen dan toch niet meer bij deze tijd past en werken op uitzendbasis het nieuwe vaste contract is, dan zit je bij Morgenwerk goed!

Noesjka
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 25 april 2018

Bedankt voor alles vooral Pauline! Zij heeft mij goed geholpen. Heel erg behulpzaam en profesioneel. Zij staat altijd klaar voor je. Pauline is echt een topper! Als je een leuke baan zoekt dan ben je bij morgenwerk in goede handen.

Mara
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 2 december 2017

Hele fijne collega om mee te werken. Pakt het werk snel op en is zeer enthousiast.

Huub
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 5 november 2017

Via morgenwerk vandaag begonnen. Wat een leuk team die mensen van Morgenwerk. Persoonlijke aandacht voor iedereen. Je hoeft niet langs te gaan want alles gaat digitaal. Wat als voordeel heeft dat jij gewoon thuis met Morgenwerk kan beeldbellen: zij zien jou, jij ziet hun, en het kost je geen reistijd. Top Morgenwerk!

Richard
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 7 augustus 2017

Een goed uitzendbureau die persoonlijke aandacht belangrijk vindt. Zo is snel de juiste match gevonden!

Arjen
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 7 juni 2017

Na een leuk sollicitatiegesprek begon ik vorige week bij Morgenwerk. Ik werd met open armen ontvangen door het vlotte team van hen. Binnen 2 dagen was ik al aan het werk bij een hele leuke klus. Al mijn vrienden zou ik zeker aan raden om bij Morgenwerk aan de slag te gaan! Erg flexibel en erg leuk werk.

Iris
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 31 mei 2017

Een uitzendbureau met veel doorgroeimogelijkheden. Ook is het persoonlijk contact zeer goed, waardoor het ook aangenamer is om voor hun te werken. Verder werd ik direct geholpen aan een baan en zijn de mensen heel vriendelijk! Al met al een top bureau

Jimmy
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 12 mei 2017

We hebben al meerdere keren met grote tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Morgenwerk voor data-analisten en projectmanagers. Zowel uit hun netwerk als mensen uit ons eigen netwerk die snel en efficiënt via Morgenwerk werden ingezet. Geen gedoe met werkgeverszaken, gewoon alles goed geregeld. Top!

Maarten
Review van opdrachtgever over Morgenwerk op 10 mei 2017

Omdat ik voor korte periode op zoek ben en was naar werk, kwam ik via internet terecht bij Morgenwerk. De naam leek te mooi om waar te zijn, maar niks bleek minder waar. Diezelfde middag was er nog een sollicitatie geregeld en 3 dagen later was ik uiteindelijk aan het werk. Heel fijn dat loonadministratie direct gebeurd via de website, hierdoor heb je het echt zelf in de hand. Daarnaast word je door de werknemers heel persoonlijk benaderd en zijn ze altijd bereikbaar. Door middel van een kort appje word ik op de hoogte gehouden van nieuwe opdrachten en informatie over reeds ingeplande opdrachten. Kortom ik ben heel tevreden en ben blij dat ik jullie gevonden heb! Ik kan iedereen dit uitzendbureau aanraden.

Lara
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 4 mei 2017

Morgenwerk is een bijzonder uitzendbureau! Alles digitaal, ontzettend leuk team en ze weten waar ze het over hebben. Door het intakegesprek kunnen ze de juiste match maken en heb je voordat je het weet een nieuwe job!

Denise
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 3 mei 2017

Leuke sfeer, leuke mensen.

Richelle
Review van uitzendkracht over opdrachtgever op 11 april 2017

Was een leuke klus. Het leek een beetje alsof we met net iets teveel mensen werkten maar alles was duidelijk. Organisatie was heel strak, mensen waren leuk.

Eza
Review van uitzendkracht over opdrachtgever op 5 april 2017

Was een leuke klus. Het leek een beetje alsof we met net iets teveel mensen werkten maar alles was duidelijk. Organisatie was heel strak, mensen waren leuk.

Eza
Review van uitzendkracht over opdrachtgever op 5 april 2017

Leuke werkgever. Gezellig personeel, prettige werksfeer. Aan het einde van de avond lekker gegeten en een drankje gedronken!

Arthur
Review van uitzendkracht over opdrachtgever op 4 april 2017

Leuke werkdag gehad, de vrachtwagen die we moesten uitladen, liet op zich wachten. Gelukkig konden we in het magazijn zelf wat hand- en spandiensten verlenen. Prima dagje!

Jonne
Review van uitzendkracht over opdrachtgever op 3 april 2017

Een uitzendbureau dat volledige online is? Kan dat wel wat zijn? Ja! Morgenwerk is echt een aanrader. Je krijgt alle persoonlijke aandacht die je verdiend, en ze denken proactief mee. Nog een belangrijk punt, je krijgt snel je salaris uit betaald! Ga zo door!

Teun
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 16 maart 2017

In het kort: super! Morgenwerk heeft zelfs werk in Maastricht!

Vera
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 12 maart 2017

Een uitzendbureau dat volledig aansluit op de wensen van (jonge) werknemers: alles kan online, groot aanbod leuke jobs, professionele medewerkers die met je meedenken en je persoonlijk benaderen, duidelijke afspraken en – ook niet onbelangrijk – enorm snelle uitbetaling! Ik zou iedereen aanraden om hier aan de slag te gaan!

Emma
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 7 maart 2017

Was leuke klus om te doen (verjaardagspartij van meneer die 70 werd, 40 gasten), goed samengewerkt met collega. Bijzondere locatie ook; midden in het bos. Gastheer was ook tevreden; heeft 50 euro fooi gegeven (waarvan ik niets van terug heb gezien, helaas gaat dat meestal zo, het is niet anders). Dit zijn de klussen (beperkte groep die je aandacht kan geven, op mooie locatie met lekker eten) die ik het leukst vind.

Peter
Review van uitzendkracht over opdrachtgever op 6 maart 2017

Ik heb nog nooit bij een ander uitzendbureau gewerkt maar had altijd het idee dat ze je als een nummer zouden behandelen. Misschien doen veel uitzendbureau’s dat ook wel maar Morgenwerk in ieder geval niet. Morgenwerk is ondanks dat het een online uitzendbureau is heel goed in de werknemers persoonlijk benaderen en thuis laten voelen. Er is altijd wel iemand die reageert als ze nodig hebt, ook al is dat bijvoorbeeld zondag avond om 22.00. Uren invullen is niet zinloos lastig en worden in mijn geval vaak meteen goedgekeurd en met het volgende verloonmoment over gemaakt. Doordat ze 2x per week overmaken heb je gewoon snel je geld en merk je er dus meteen iets van als je even wat extra hebt gewerkt.
Al met al, ben ik zeer blij met Morgenwerk als werkgever. Ondanks dat ze sterk blijven groeien verwacht ik dat ze de kracht die ze hebben in persoonlijk contact nooit zullen verliezen.

Joppe
Review van uitzendkracht over Morgenwerk op 6 maart 2017

Erg prettige gastheer. Had al ervaring in de horeca. Heeft een groep van 26 personen gelopen. Zeer netjes gewerkt!

Rik
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 25 februari 2017

Een toppertje, wil ik meer hebben!

Piëtro
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 25 december 2016

Hij is behoorlijk bijdehand aan het worden… [Red: positief bedoeld]

Evert
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 30 november 2016

Zien we graag terug! Frisse meid met pit!

Rik
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 5 november 2016

Prettige collega, spreekt spontaan mensen aan!

Ruben
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 20 september 2016

Prima gewerkt op een lange drukke dag.

Jeroen
Review van opdrachtgever over uitzendkracht op 19 februari 2016