Stagiaire online communicatie

Volg jij een HBO-opleiding in de richting van communicatie, marketing of journalistiek en ben jij op zoek naar een stageplek? Een stageplek waar jij helemaal jouw ei kwijt kunt op het gebied van communicatie in de meest brede zin van het woord? Pak dan nu je kans! Wij zijn namelijk op zoek naar een creatieve en spontane stagiaire boordevol met ideeën!

Het gaat om een meeloopstage van 3-5 maanden met een stagevergoeding van € 200 tot € 300,- per maand.

Wij bieden jou een stageplek waar jij veel ervaring op kunt doen op het gebied van “communicatie”. Je gaat bij ons webteksten schrijven (wervend schrijven), redigeren, blogs schrijven, denkt samen met ons na over blog onderwerpen en je gaat teksten herschrijven. Kortom een super leerzame stage!

Over ons:

Morgenwerk is jouw uitzendbureau. Morgenwerk helpt landelijk dagelijks werkzoekenden (uitzendkrachten) aan een baan en helpt bedrijven (opdrachtgevers) met het vinden van de juiste werknemers (uitzenden + werving en selectie). Daarnaast verzorgt Morgenwerk voor vele bedrijven ‘payrolling’.

Morgenwerk beschikt over een uniek team van online professionials, e-recruiters/ intercedentes en developers. Morgenwerk heeft het al jaren bestaande uitzendmodel gedigitaliseerd. Ze heeft daardoor de overheadkosten tot een minimum teruggebracht, heeft één kantoor en een landelijke dekking.

Werkzaamheden:

* Op maandagochtend deel jij in het teamoverleg jouw ideeën over blog-onderwerpen voor die week. Als jouw collega’s net zo enthousiast zijn, mag je natuurlijk meteen de blogs schrijven.

* Je gaat nieuwe webteksten schrijven en verouderde webteksten herschrijven. Webteksten worden op een “wervende” manier geschreven en dit ga jij ook doen.

* Je zoekt dagelijks samen met ons naar nieuws over alles wat met de uitzendwereld te maken heeft.

* Je biedt lichte ondersteuning van onze dagelijkse werkzaamheden op kantoor.

Jouw eigenschappen/ vaardigheden:

* Commerciële instelling

* Uitstekende communicatieve vaardigen

* Ervaring met apple (is een pre)

* Perfecte beheersing van de Nederlandse taal

* Pro-actieve werkhouding

* Ondernemend

Wat hebben wij jou te bieden:

* Een professionele stage begeleiding

* Ruimte tot zelfontplooiing en zelfstandig werken

* Een creatieve werkomgeving

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met daarin je motivatie en cv naar pauline@morgenwerk.nl.