Traditioneel uitzendbureau gaat flinke klappen krijgen – geboorte white label platform

De kop in het Financeel Dagblad van vandaag luidt:

ING: traditioneel uitzendbureau gaat flinke klappen krijgen

In het artikel van het FD wordt er gerefereerd aan een artikel van ING van gisteren, 3 mei, waarin letterlijk staat:

Online businessmodellen, zoals vacaturewebsites, online uitzendbureaus en sociale netwerken maken de tussenkomst van de flexbranche (uitzendbureaus, payrollers en bemiddelaars) nu al minder vaak nodig. Werving en selectie is echter nog altijd vooral ‘mensenwerk’. Dit zal in de toekomst veranderen.

 

Dat is juist de gedachte geweest van de oprichters van Morgenwerk, Maarten Timmerman en Gaston van de Wetering: Traditioneel uitzenden is iets van gisteren en wij gaan uitzenden via een platform mogelijk maken!

Morgenwerk bouwt aan White-Label platform voor uitzendbranche

De eerste versie van het platform Morgenwerk.nl is in 2012 LIVE gegaan als eerste online uitzendbureau van Nederland! De afgelopen 6 jaren zijn kosten nog moeite gespaard gebleven. Met alle gebruikerservaringen van de afgelopen jaren is er een prachtig stabiel platform gebouwd waar uitzenden, payroll en detacheren snel en efficient plaats kan vinden. Deze technologische voorsprong heeft geleid tot interesse van diverse (zelfs landelijk opererende) uitzendorganisaties in het platform! En dat is ook precies wat we nu gaan doen: Morgenwerk.nl wordt momenteel klaar gemaakt om “White-label” te kunnen draaien voor andere uitzendondernemingen.

Operational Excellence staat binnen het platform hoog in het vaandel. Met zo min mogelijk overhead, een zo efficient, rendabel en concurrerend mogelijke uitzend-, payroll- en detacheringsproces mogelijk maken; waarbij het uitzendproces, van a tot z (contractueel, financieel en wettelijk) uitblinkt.

Het feit dat Morgenwerk al sinds haar bestaan NEN4400-1 gecertificeerd is en zelfs complimenten krijgt van de certificeerders zegt volgens ons genoeg…

Interesse in de white-label variant van Morgenwerk.nl? Bel ons dan voor een vrijblijvende demo: 088 – 118 7000


Eén reactie op “Traditioneel uitzendbureau gaat flinke klappen krijgen – geboorte white label platform

Reacties zijn gesloten.