Voordelen van werken via Morgenwerk

Zoveel aanbod van banen, bedrijven, vacatures en mogelijkheden. Het is makkelijk om het overzicht te verliezen en moeilijk om een keuze te maken, een gestructureerde keuze. Waar begin je met zoeken? Waar moet je op letten en hoe breng je structuur in je zoektocht? Bij Morgenwerk helpen wij jou daarmee.

Persoonlijk

Door de persoonlijke betrokkenheid van onze intercedentes weten wij waar een uitzendkracht behoefte aan heeft en bij welk bedrijf hij of zij goed past. Ondanks ons grote aanbod van medewerkers kennen we iedereen persoonlijk. We matchen een uitzendkracht pas met een bedrijf als we een persoonlijk gesprek hebben gehad via beeldbellen.

100% online

Voor beeldbellen hoef je de deur dus niet uit. Omdat Morgenwerk 100% online is, zijn ook alle sollicitaties en intakes digitaal. Daardoor kunnen wij door het hele land uitzendkrachten werven, voor bedrijven door het hele land. Op basis van een aangemaakt profiel op onze website krijgen we al een goede indruk en kunnen we je matchen met bij ons aangesloten bedrijven. Na de intake kun je terecht bij het desbetreffende bedrijf voor een sollicitatiegesprek of kun je meteen aan de slag.

Breed aanbod

Wij doen ons best om voor iedereen een passende baan te vinden en voor elk bedrijf de beste werkgever. Dit lukt ons omdat we een groot aanbod van banen hebben, maar ook veel variatie in dat aanbod. We hebben bijvoorbeeld vacatures in de logistiek, horeca, klantenservice, IT en marketing en hebben altijd een plek voor onder andere monteurs, bouwvakkers, winkelmedewerkers, schoonmakers ect. met een landelijke dekking.

Flexibel werken

Een breed aanbod betekent niet alleen dat we veel verschillende soorten banen hebben, maar ook dat ons aanbod bestaat uit verschillende soorten ‘contracten’. We hebben vacatures voor fulltime en parttime medewerkers, maar ook als je opzoek bent naar een stage, een flexibele bijbaan, een tijdelijke baan of als je projectmatig aan de slag wilt kun je bij ons terecht. Geef aan waarnaar je opzoek bent, dan zorgen wij voor de bijpassende baan. Voor ieder wat wils.

Tevredenheidsgarantie

Voor ons is het belangrijk dat iedereen tevreden is, dat geeft ons ook voldoening. We willen graag horen hoe je sollicitatiegesprek gegaan is, of je eerste werkdag. Daar kunnen wij ook weer van leren. Persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1, en dat proberen we zo makkelijk mogelijk te maken, via WhatsApp bijvoorbeeld. Schroom niet om te vragen of we morgen nog een leuke klus voor je hebben, tips voor vacatures of hoe het zit met je salaris.

Betrouwbaar

Wij vragen vaak naar feedback, reviews en recensies van werkgevers en werknemers, zodat we weten waarin we kunnen verbeteren en waar we juist in uitblinken. Zo blijven we groeien en weten we allemaal wat we aan elkaar hebben.

Salaris

Tenslotte, maar zeker niet onbelangrijk, streven wij ernaar om jou zo snel mogelijk uit te betalen. Binnen drie werkdagen nadat de gewerkte uren zijn ingevuld bij je profiel, kan jij je salaris al op je bankrekening hebben staan.

Vragen zijn er om gesteld te worden, wij staan dus altijd voor je klaar! Bel ons (088 -188 7050), stuur een mail (info@morgenwerk.nl), een bericht via WhatsApp (06 – 11734444), Facebook of andere social media kanalen en wij zorgen ervoor dat jij het antwoord krijgt op je vraag.