Morgenwerk introductie

Morgenwerk.nl: het eerste 100% online uitzendbureau van Nederland.
Voor boodschappen, vakanties, bankzaken, concertkaarten, boeken en films hoef je al lang de deur niet meer uit. Dus waarom zou je dat nog wel doen om een (bij)baan of uitzendkracht te regelen? Morgenwerk.nl biedt opdrachtgevers en uitzendkrachten 24/7 de mogelijkheid elkaar van dienst te zijn.

Testimonial Karl van Baggem

Karl van Baggem, eigenaar van restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, vertelt over zijn ervaringen met het werken met Morgenwerk.

Testimonial Jeannine

Jeannine van Bree is via Morgenwerk als Meeting Hostess aan de slag gegaan. Ze vertelt hoe dit haar is bevallen.

Snel, flexibel en transparant

24/7 bereikbaar op 088 - 118 7000

Lage omrekenfactor door 1-op-1 contact!

Niet goed geld terug garantie

Morgenwerk online

Wij zijn een 100% online uitzendbureau. 100% online betekent dat het gehele uitzendproces online doorlopen wordt. Je kunt (zelf) online uitzendkrachten bekijken/zoeken, uitnodigen om te solliciteren, aannemen, urenstaten goedkeuren, betalen en beoordelen.

Morgenwerk ontzorgt

Wil je van ons advies over welke uitzendkracht jij het beste kunt inzetten voor jouw job(s), dan staan wij je graag te woord. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor:

  • Payroll
  • Werving & Selectie
  • Sollicitaties
  • Personeel voor Evenementen / Festivals / Stadions enz...

Tarief

Bij iedere job kun je zelf het salaris bepalen, naar gelang jouw wensen en/of cao. Ons tarief is helder en inzichtelijk. Bij elke uitzendkracht is het bijbehorende minimum-tarief zichtbaar en is daarmee direct duidelijk wat de uitzendkracht jou per uur kost. Dit tarief is inclusief het bruto uurloon, alle verplichte sociale lasten + overige werkgevers lasten en de kosten voor Morgenwerk. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Wij gaan uit van het wettelijk minimum loon wat bij de leeftijd van de uitzendkracht hoort.

Keurmerk

Wij zijn lid van branchevereniging NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en aangesloten bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens). Ook zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd door de SNA (Stichting Normering Arbeid). Wij hanteren de NBBU cao voor uitzendkrachten.

Kwaliteit

Wij voeren, waar mogelijk en gewenst, intakegesprekken met onze uitzendkrachten. Tevens worden uitzendkrachten beoordeeld door de opdrachtgever, op verschillende criteria. Middels dit geïntegreerde ratingsysteem, komen kandidaten aan hun beoordelingen. Daarnaast verzorgen wij branche-afhankelijke opleidingen voor onze uitzendkrachten.

Inschrijven

Het aanmaken van een opdrachtgeversaccount stelt je in staat om gratis jobs (vacatures) aan te maken en daar uitzendkrachten bij te zoeken. Daarnaast kun je de uitgebreide profielen van onze uitzendkrachten bekijken. Je job komt online te staan en de sollicitaties kunnen dan binnenstromen. Vanzelfsprekend helpen wij je graag:
088 - 118 7000!

Graag direct contact?

T.    088 - 118 7000
E.    info@morgenwerk.nl
F.    facebook.com/Morgenwerk

Jan van Eijcklaan 2-4
3723 BC Bilthoven
Route

Een verscheidenheid aan bedrijvan maakt gebruik van Morgenwerk

Hostessen
Horeca medewerkers
Teamleiders
Magazijn medewerkers
Webshop medewerkers