Werken via Morgenwerk, nu nog leuker! Samenwerken…

Samenwerken bij Morgenwerk: samen met je vriend of vriendin aan het werk

Morgenwerk maakt het samenwerken via Morgenwerk nu nog leuker. Het werkt eigenlijk heel simpel: Als jij denkt, dat je vriend of vriendin de werkzaamheden die jij doet, makkelijk ook kan doen… en jullie vinden het leuk om samen ingeroosterd te worden? Dan zullen wij bij Morgenwerk er alles aan doen om jullie zoveel mogelijk te laten samenwerken…

Hoe dat werkt lees je hieronder…

 

 

 

Wat te doen:

  1. Zorg dat je vriend of vriendin zich inschrijft bij Morgenwerk.
  2. Zorg ook dat je vriend en vriendin alle vragen etcetera netjes invult, zodat zijn/haar inschrijving volledig is.
  3. Laat je vriendin/vriend in de autobiografie vermelden dat hij/zij met jou willen samenwerken 😉
  4. Wij nemen dan met hem of haar contact op en regelen het vanaf daar…

Lekker makkelijk toch? Zo maken wij werken nog leuker! Heb je vragen?

Op deze manier kunnen we je inplannen voor een verscheidenheid aan banen bij restaurants, kroegen, hotels, maar ook bij bedrijven die leuke promotiemedewerkers zoeken.

Oja, en als je bij ons op de site kijkt bij vacatures… Weet dan, dat vele vacatures van Morgenwerk niet eens het daglicht zien.  Ze worden ingevuld, voordat ze überhaubt de tijd hebben gehad om online te komen. Je moet het zo zien, dat de leukste banen het snelst worden ingevuld… Dus schrijf je vooral in, want wie weet maken we je morgen dan al blij met een nieuwe job. Als wij weten wie jij bent en waar jij naar op zoekt bent… dan melden we ons echt bij jou! We zeggen niet voor niets: Morgenwerk, jouw uitzendbureau.